Reggaefestival

Det känns som om E och jag är på väg hit idag:



Men som E säger: det finns inga dåliga kläder, det finns bara dåliga väder, apropå det fantastiska väder med massa blåst och massa regn.

See you later.

Ska vi plocka körsbär i min trädgård?

Vad är skillnaden mellan bigarråer och körsbär? Jag har inte upptäckt någon skillnad. Det enda jag har upptäckt är att det är otroligt gott och att det inte går att sluta äta dem. Yes.



So long!!

LA LA LA LA LA LANGOS

Ge mig langos nu!!
Det kurrade till ordentligt i magen när jag förde över mina mobilbilder och fick syn på den här. Jepp, det gjorde det.


Bild från förra sommaren när E och jag åt Langos i Göteborg.


Nu blir det ehh...flingor.

Matlåda

Jag har varit enormt duktig idag, efter jobbet körde jag som en dåre för att hinna till mataffären innan den stängde för att köpa potatis (och choklad). Sen lagade jag ugnsbakad falukorv och potatismos för att ha som matlåda imorgon. Jag är imponerad av mig själv. Nu blir det sängen, eftersom jag ska upp 7 imorgon.

Over and out!!

Lär er blinka

Jag har märkt att jag blir irriterad när folk inte blinkar när de ska köra ut ur rondeller. Det är störigt.

I övrigt är jag inte alls irriterad, eftersom J är här och vi ska snart beställa pizza och spela spel.YE.

Tjohej


Home sweet home

Är hemkommen från en tuff helg i Halmstad. Förfesten hölls på Karlstorps camping, sedan bar det in mot stan. Det blev Mårtenssons både fredag och lördag. Tydligen var jag väldigt osmart när vakten precis hade bestämt sig för att släppa in oss, fast det var 23.
Jag -Hur länge ska man behöva stå här egentligen?
Otto -vad säger du? Sjukt osmart!!
Jag -Men, det var ju smart sagt, då förstod han ju att vi stått och väntat länge på att få komma in.
Otto -inte längre än 5 minuter.


öö

Nörd?



Tudiloo!!

Halmsted

Nu drar jag till Halmstad över helgen!! Tydligen har jag förtjänat ett flak öl eftersom jag hjälpte Otto med flytten. Inte vilken öl som helst, utan Royal Export, den goda ölen som köps i Tyskland. Gott!!

See yo!

Grillkväll

H hade grillkväll hemma hos sig igår. Dock blev hon förbannad på grillen för den gjorde inte som hon ville. Men allt löste sig och alla blev mätta. Till efterrätt serverades jordgubbar på ett nytt sätt för mig, nämligen i ett blått glas med turkisk youghurt och honung. Honungen tog bort det sura i den turkiska youghurten och det smakade prima.


Bob och H äter jordgubbar ur blåa glas.


Jobb imorgon igen.

Kaffepaus

Solglasögonen som jag beställde har anlänt!! WEHOO!!
De är kanske lite stora på mig, men jag tänker använda dem ändå!! Sådeså.
Snarre kommer Elarre hit, då blir det kaffepaus på vår gemensamma lediga dag, YÄ.



Bye Aj Aj.

TJENA

Hoppade in och tog ett extrapass på jobbet idag...mer pengar till mig!!
J vad gör du? Jag tycker du ska ringa upp!! Jag undrar om du åkt långbräda idag? du kan svara med en kommentar, så blir jag glad!! Här kommer en bild på dig i alla fall!!




Tjingeling pling plong, ses imorgon någongång.

Monkeysuit

Jag har hört rykten om att det kan bli kallt i Umeå på vintern. Då måste jag kanske införskaffa en sådan här monkey-suit. (Det är apor som åker skidor.)
Jag och MR OTTO provade den på Target när jag hälsade på henne i L.A. 2007. Jag ångrar djupt att jag inte köpte någon...


Rättså het!! eller?


BYE.

YEHO

Jag har kommit in på det program jag sökte i Umeå. YAY. Såååå om några veckor bär det iväg dit, vilket är ca 100 mil. Oj vad detta kommer bli skoj!!

Good night!!

Gissa hur?

Fick en gåva idag från farmor och farfar. Det är två krokar som hängde i deras hall när jag och min syster var små. Farfar har gjort den själv, det är en stor spik som går igenom hela "brädan". Gissa hur??

Var och hälsade på farmor och farfar idag.


So long!!

Skumt schema

Jag har skumma arbetstider, idag börjar jag 16.00 och slutar 21.30, igår började jag 13.00 och slutade samma tid. Hur går det ihop? Vilket pussel till schema dem måste ha? Ich habe KEINE ahnung. JA JA.

Här kommer bilder från i fredags då jag var hos BOB och åt äpplepaj och HOBNOBS, vilket är passande eftersom J:s blogg heter just hobnob.


Bob och hennes hund Ronja rövardotter.


HOBNOB??



Tjingeling!!

Vätskebrist

Imorse vaknade jag och hade vätskebrist, inte p.g.a. alkohol, nejnej. Jag jobbade hela dagen igår så jag stupade i säng när jag kom hem. Felet var att under mitt jättelånga arbetspass hade jag glömt av att få i mig tillräckligt med vätska. Vilket resulterade i att jag var nära att svimma imorse. Men nu har det ordnat upp sig!! En liten uppmaning bara: glöm inte att dricka ordentligt om det är för varmt!! Mycket viktigt, mycket viktigt!!


En bild från stranden förra veckan när C var och hälsade på.


Sleep tight.

Olivbröd

Till frukost blev det ett extra gott bröd från Kustbageriet i Varberg. Jag gillar olivsmak i lagom dos, men oliverna låter jag bli!! Jag tänkte på en särskild vän som verkligen älskar oliver, hon har även försökt få mig att äta sju oliver i rad, för då ska man enligt rykten sedan gilla dem, och då borde ju den åttonde olivern vara god. Vem vet om det funkar?



Nu beger jag mig till havet!!

Rosorna är på topp

På eftermiddagen fick jag order om att gå ut och vattna blommorna. Jag hade inte väntat mig att de skulle vara såhär granna!!
YES.




Gute nacht.

Salmiakki

Min mor har just kommit hem efter en vecka i Helsingfors. Hon kan meddela att Finland är ett land mycket dyrare än Sverige (för tillfället?). Så särskilt shoppingsugen blir man inte. Men några souvenirer fick hon allt med sig hem:




God natt.

RSS 2.0