Kändis

Jag tror jag börjar bli lite smått lokalkändis här i Umeå. För några veckor sen var jag med i tv 4 nyheterna i frågan om höjda studiemedel (fast att jag bara gick förbi i bild och syntes bara bakifrån). Idag kom studenttidningen Vertex hem i brevlådan, som delas ut till ca 30000 studenter. Vem hittar vi där, om inte...Så kan det gå, men nu ska jag återgå till pluggandet. DÖDLINJEN är på fredag kl 12.

BYE.

Myskvällar

Har precis kommit hem till min lilla lilla lägenhet. Jag har varit hos J över helgen. J bjöd mig på restaurang i fredags, jättegott och mysigt.
I lördags var vi på willys och handlade tacoingredienser, när vi fick syn på bingolotterna utanför kassan såg vi båda framför ögonen hur mycket pengar som rullade in. Självklart var vi tvungna att köpa lotter, självklart satt vi bänkade hela kvällen och tittade på artister som Christer Sjögren och Jill Johnson...med andra ord inte alls våran smak. Och självklart vann vi inget. Men vi har inte gett upp än, vad säger du J, ska vi skicka in talongen och hoppas på att Lotta Engberg ringer upp oss nästa söndag??

Gonatt gott folk.

!!?!?!?!

För att förtydliga så är"oxfilé i frysen" en låt som governor Andy sjunger, och bilden la jag bara in för att jag såg extra nöjd ut. Herrå.

Oxfilé

"För hon har oxfilé i frysen"


Fruköst

Det är godare när någon annan ger en frukost på sängen. När man ska göra det till sig själv måste man ju gå upp först.

Detta har jag hittills lärt mig

"Den som sist upptäcker vattnet lär vara fisken"

Hultén,P., Hultman,J., Eriksson L-T (2007). Kritiskt tänkande. Kritiska förhållningssätt till teorier och metoder, 5, 62.

Poledance

Klasskompis: Ska du med på Poledance på söndag?
Jag: Ja, okej, kan ju vara kul att prova.

Idag fick jag vet att poledance inte är en dans i en pool, vilket jag trodde och hade tänkt ha med mig badkläder. Utan det är när man klättrar på en stång och hänger sig i den med benen, man måste alltså vara vig och stark i alla muskler. hähä.NollningsfinalenPromenad

Jag tog en Promenad ner till sjön idag, skönt.


Mitt jättefina hus, jag tror att jag kan säga att det är finare på insidan.

Brukar man inte säga att det blir en kall vinter om det är mycket rönnbär? I så fall blir det nog en kall vinter. JAO.

Bye.

Nollning

Nollningen är verkligen igång. Igår var det sittning med utklädningstema:"oj jag har visst kommit fel". Tre-rätters middag och sedan en massa dans!!


Alla har fått en sådan här skylt som man måste ha på sig varje dag. Jag tillhör lag rött. Man får ett klistermärke varje gång man gjort något bra. Igår på sittningen fick jag fyra klistermärken. Jag måste vara bra på att festa?


Nu ska jag handla mat och hämta tvätten, sedan blir det förfest hemma hos lag rötts fadder.

Tjongeling!!

I'm Alive

HEY!! Jag har skaffat internet i min minimala korridorslägenhet. Allt är bra än så länge, förutom att jag missade att gå upp imorse. Jag skulle ha infunnit mig vid en välkomstmässa för att fynda en cykel samt gratis pennor, block och tandkräm. När jag vaknade till liv fick jag sms om att cyklarna varit slut sedan länge.
Vi var ute igår...det kanske redan har framkommit mellan raderna. Det var grymt mycket dansande på studentkrogen, och just nu känns det ganska lyxigt när en öl kostar 19 kr.
Jag slapp laga middag idag. Jag blev bjuden på middag. Jaha vem bjuder på middag då? Jo, det var den lokala Ica-affären. De hade tänt två gigantiska grillar och bjöd på kött och korv och potatissallad och gurka och coca-cola, det kallar jag lyx!! Därför krympte min planerade storhandling till en banan och en bit choklad. Lättsamt. Nu ska jag ringa J och sedan återgå till att läsa om system analys.

TJOHO!!

RSS 2.0