Elajnschki is going to UMEÅ


Elina kommer hit på torsdag! Skall bli skoj som snor.


Vattentätvätt


En tvättmaskin kan aldrig bli cool.
Men våran tvättmaskin tänder en lampa när vattnet sprutas in. Det gör ialla fall tvättningen lite mer spännande.

Muskelmannen

Låt mig presentera er för muskelmannen!!!


Han bor numera med mig och J. När man vrider på en sak på honom börjar han träna. Stenhårt. Han är riktigt hård den där muskelmannen.

Rastlöshet

Jag tror jag har hamnat i en svacka av rastlöshet, det gör bland annat att min högsta önskan är att införskaffa en symaskin!!
Ja, låt mig sy nåt vackert! (eller mindre vackert)

Men det har även lett till att jag funderat en del, på t.ex.
om det luktar mat eller kanelbulle blir man sugen på mat. Om det skulle lukta spya, så mår man själv kanske lite illa. Men om det luktar Nr. 2 (från exempelvis toaletten), blir man i behov av att uppsöka toalett då? Eller håller de flesta bara för näsan? Det här med lukter är konstigt!

En annan teori (apropå att det varit kallt i vår lägenhet) är att vi fryser mindre när vi går ut eftersom vi redan är vana vid lägre temperaturer. J hade en annan teori: att vi fryser mer när vi går ut eftersom vi frös redan när vi var inne. Vilket man inte gör om det är behaglig temperatur inne. Är det behaglig temperatur inne tar det en stund när man kommit ut innan man börjar frysa. Låter det krångligt? Vad låter mest rimligt?

So long.

Ö-vik


Visste ni att utsikten ser ut såhär när man sitter och väntar på buss 40 i Örnsköldsvik? Jag hoppas inte att jag kommer vänta där lika många gånger nu som jag gjort i höst, eftersom jag och J numera bor ihop! For the record: Om ni hade sett lite mer av den här bilden, då hade ni sett max til höger. Där stannade vi och käkade när vi flyttade Jakobs grejer från Ö-sund till U-mä.

Nu: Tajm for bäd.

Sovrumsfönstret fryser


Fast nu när det inte är över -20 grader längre fryser inte sovrumsfönstret lika mycket, och inte vi heller. Mycket bra.

"Jullovs" summa summarum


Kusiner på julafton hos farmor och farfar.


Pappa åt upp dekorationsäpplet medan farmor och farfar diskade.


Jag och J hyrde en bil och tog vårt pick och pack och flyttade till Umeå...


...för att sedan komma tillbaka lagom till nyårsfesten och fira in det nya året i vänners och M.I.G:s sällskap

Nånstans häremellan hann jag även träffa mina vänner i södra Sverige, vilket var en höjdpunkt!! Dock fick inte min kamera följa med på de äventyren.

God natt.

Trådlös router

J och jag har tagit oss ut i den bitande kylan för att inhandla en router, en trådlös sådan. Det kan bara innebära en sak: det går att sitta på toa med laptopen igen.
Nu längtar jag inte hem längre. Eller gör jag det?

Nu ska J och jag inviga guitarhero. YeHo.

RSS 2.0