Cambridge.


"Här är ju tåget, varför står ni där borta?"
Laura pekar på de gamla byggnaderna i Emmanuel College. Cambridge university består av 31 Colleges.
Också Emmanuel College. Mitt universitet Anglia Ruskin har sitt största campus i Cambridge, men tillhör alltså inte Cambridge University.
Jag petar lite på King's College.
Kastar lite löv och välkomnar hösten utanför Clare College.
Vi tog en rundvandring i St John's College.
Mestadels för att se den här kända bron som heter bridge of sighs. Man kunde åka på såna här båtturer och se alla de stora Collegen från vattnet med en guide som berättade om dem.
St John's college var superstort. Isaac Newton och prins Charles studerade vid Trinity college, tyvärr var det stängt för allmänheten den dagen vi var där.
Sedan var det dags att äta lite.
En heldag räckte inte riktigt till för att utforska Cambridge, men när det började mörkna gav vi upp och begav oss mot tågstationen. Detta är mathematical bridge utanför Queen's College. Det sägs att Newton byggde den utan att använda några muttrar eller bultar.

Kommentarer
Postat av: flina!

men guud va mkt utflykter ni gööör!!!! seeeeeeepekul ju och shiiiiiiit vad du tar fina bilder!!!!! och guuuuud vilken snygg jacka!!!! =)

2011-10-11 @ 22:36:23
Postat av: mormor

Det var väldigt så fina gamla skolor och så vacker murgröna eller vad det var som växte på väggarna.Glad över alla fina bilder.Kram

2011-10-11 @ 23:00:31
Postat av: Laura

i really enjoy your blog. you make it in such a great way...it´s fun to look at it and remember the good times with you and mareike! :)

2011-10-12 @ 00:54:36
Postat av: milla

Cool bro :)

2011-10-14 @ 19:44:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0