Grattis Carro

Idag fyller min vän Carro 22 år!! Här kommer lite bilder på henne och hennes vänner genom åren!!


Bulgarien -06.

80-talsklassfest -06.


Min 19-årsdag -07.

Surfläger i Varberg -06.

Peace and love -07.

Tucson, Arizona. Roadtrip -07

Österrike -08.

Kräftskiva -08

Valborg -09

Spontan träff -09.
Betsek mingel

Jag känner mig väldigt vikitig. (Eller?) Kom precis hem från en mingelkväll med alla Betseks (beteendevetarsektionen) underföreningar. Det bjöds på små matpaket med tandpetare och alkoholfri cider och speeddating.
Det där med speeddating är rätt konstigt. Man säger nästan samma sak tilll varje person och hoppas på att tiden snart är slut så att det inte skall uppstå några pinsamma tystnader. Men när allt är över och man kallpratat lite med alla är man rätt nöjd. Man vet liksom vilka som verkar lite knäppa och vilka man kan tänka sig att bli vän med. Typ.


Sneakpeaks från lägenheten
Så, mamma nu vet du hur vi bor!!

På promenad


Styrelsens hemsida

Hej Hej Hallå alla ni 5 personer som läser min blogg!!


Nu ska ni få se!! Jag är med i BIT-föreningen (beteendevetarföreningen), Och vår styrelse har nu en ny hemsida!!

Den hittar ni här: bitforeningen.com Klicka in på styrelsen, så är jag med, Wohoo!!


Förövrigt hände en rätt kul grej på gymmet igår: efter halva tiden där upptäckte jag att J hade sina träningsbyxor ut och in, det ledde till ett hejdlöst skrattanfall från min sida då J var och "rättade till" sitt misstag. Åh Hooooa.

Alla ♥-dag


Jag fick choklad av J, (dessutom rättvisemärkt) Han vet minsann hur han skall göra mig glad!! Skall strax öppna den o se hur god den är. Mums!!


Allt skall vara lite extra hjärtigt en dag som denna. Även le früschtück.


J fick ekologiska geléhjärtan av mig (Vi är minsann inga miljöbovar vi).

Vill skicka en liten alla hjärtans-dag hälsning till alla därhemma i södra Sverige. Tänker på er ofta. Snart kommer jag nog hem för en snabb visit och skall försöka hinna med att träffa alla då. Hoppas ni får en härlig eftermiddag/kväll!! Kram Maria.

"Promenad" och fika


Fika, fika, fika, massor med fika.


Här beordrar jag mina classmates att göra nåt coolt, de är inte sena att vifta med armarna och göra olika grimaser.


Jag fick slänga mig upp på bron (med lite hjälp, kanske...)


För övrigt har dagen varit mycket givande. Jag har lärt mig två nya ord:
  1. Pimpla betyder inte bara "pimpla vin" utan även pimpla fisk (typ?) Det betyder att ett hål borras i isen, sen fiskar man ur det=pimpla fisk.
  2. Sjöblöt betyder inte bara att man är dyblöt, vilket jag trodde, det betyder att sjön är frusen, men inte helt på ovansidan, så har man otur kan man drutta igenom ca tio centimeter.
Jag har säkert fått allt bakom foten. Jag hade fått in sakerna lite på sniskan i mitt huvud, det egentliga ordet var visst flövatten. Kom ihåg, kom ihåg!!!

VåffeldayDet är bra när man har vänner som våldgästar en på en hemsk-bakis-dag och dessutom har med sig våffeljärn och ingredienser. Jag säger bara: mm-mm-mm!! Jag säger även: tack!

Photoshoot


Jag hade en kort photoshoot med J på ca en minut, sedan lessnade han och pekade finger. Note to self: skaffa ett gosedjur och underhåll dina modeller.

SIMS


Jag undrar om jag är grymmast på att göra SIMS-gubbar? Den här simmen ser precis ut som en person jag känner. Gissa vem?

BYEBYE

RSS 2.0