Congrats.

Grattis på födelsedagen Elajni!!!


Hoppas någon badade i poolen!! Minns du för två år sedan? Då var det sjukligt varmt på Elinas födelsedag, vi badade fortfarande klockan ett på natten, det var första gången J besökte min hemstad.

BYEBYE.

Brännbollsyran

Hej. I helgen har det varit Brännbollsturnering i Umeå. Det innebär även en hel del festligheter på alla håll och kanter för Ume-borna. Så här får ni en liten summering av helgen:


Natten till fredagen var det såhär vackert. Solen går upp halv tre för tillfället.

Vi har precis varit och kollat på brännboll...

...eller vi försökte men det var inget lag som spelade för tillfället.

Sen kom det besök från Östersund. Lars och Stina.

Anton och Sanna.

Jag och J.

Cyklar och en utan däck. Oh no.

De där konstiga typerna.

Glada hestar.

Guitar Hero.

Skratt fnatt-Jonas.

Häj Häj säger Edvin.
Hejdå!!! Hoppas vi ses snart igen!!!!

Självporträtt.


Jag har lekt lite i Photoshop idag. Nå? Tycker ni att jag hade passat bättre in i världen före 1965 då vi endast befann oss i svart-vitt. Eller passar jag bättre in i dagens samhälle? (Jag växer förövrigt ihop i huvudet, jag kanske är en siamesisk tvilling? Operera mig någon?)

Ja, det här var väl spännande? Är det någon som fattar hur jag lyckades redigera den här bilden såhär? Det gör nämligen inte jag. Det är i alla fall jag i ett tält på peace & love festivalen 2007.


Gjorde ett litet funny-kollage med de två vännerna och Jerry.

Bye aj aj.

Glenn

Min vän Elina tyckte det var ytterst kul att jag skulle vara utklädd till Glenn för några veckor sedan och laddade upp med massa Göteborgsskämt. Dessvärre glömde jag dra dem när jag hade Glenn-kostymen på mig. Men här kommer en som kompensation till alla mina Umeå-fans: Vilket djur gillar inte berg-och dalbanor????
Svaret gömmer sig någonstans i detta inlägget.


ANTI-LOOPEN.

BINGO.

Trots nedanstående inlägg kom J idag hem med två nya bingolotter inför söndagen. Jag trodde jag hade varit tillräckligt sur på Lotta för att han skulle förstå att man inte kan spela bingolotto när man inte ens vinner när man kommer fram i luren. Det märkliga var att jag fick ett leende på läpparna när han visade upp lotterna och han själv var också ytterst nöjd. Ska vi kalla detta för ett spelberoende? Ett spelberoende som turligt nog bara går att ha en gång i veckan.
Ni kan ju tänka på oss på söndag kväll när vi sitter där och tittar på den urtråkiga underhållningen och håller alla tummar och tår för att vi ska vinna den där resan eller att det skall bli Ivar 33.

Lisa


Här kommer en till bild på Lisa från mormors skog. Jag och J har spelat bingolotto ikväll. Jag hade slutsiffra 6 så jag fick ringa in och tävla om hemelektronik värde 50000:-. Jag trodde inte man kunde komma fram, men det gjorde jag och fick lämna namn och nummer. Spänningen var olidlig. Men dessvärre vann jag inget, utan det var någon tjomme från Malmö som vann. Taskigt Lotta, tycker jag, om man kommer fram för en gångs skull kan man väl få vinna! Eller? Jag blev lite bitter, men J säger att man måste spela i 40 år och vänta tills man blir pensionär innan man vinner. Vi kom väl fram till att man nästan tjänar igen alla de lotter man köpt om man vinner om 40 år då. En ganska osäker investering måste jag säga.

Kulturnatta


Igår invigdes skateparken i Umeå.

Den påminde mig om filmen Lords of Dogtown.

Det var en massa små tjejer som var duktiga på att åka. Sedan grillade vi vid älven, men den bilden vägrar att ladda upp sig. Synd.

Dance, dance.

Christine och J:s hand dansar.

Afrika-musik.

J:s huvud i stan.

Ett afrikanskt band i bakgrunden.

Vi tog en öl på båten Vita björn i hamnen. Det var inte allt, men nästan.BETSEK-kväll.


Igår var det BETSEK-kväll på NH. Beteendevetarsektionen bjöd på taco-buffé för alla underföreningar. Min förening BIT-föreningen skulle ha blått på sig, därav dessa smurfar. Det var riktigt trevligt, det bjöds på ett genomtänkt musikquiz med följdfrågor. Jag var extra nöjd att jag kunde vem som spelade June Carter i Walk the Line. Idag bjuder Umeå på en kulturnatt, vi får se om det är något att ha!!

Sköning vädretSåhär skönt var det vid dammen på campus i eftermiddags. Jag och J har grillat lax och ätit potatis med rotfrukter och romsås idag. Man måste ju fira att vi både klarade våra förra moment galant!!
Jag har tjatat på J i flera dagar att vi ska sova på balkongen en natt, vore inte det coolt o skönt o sova med massa frisk luft liksom?? Men han tycker det är för högt och är rädd att balkongen skall rasa. Men då finns det ju alltid en balkong under oss som tar emot oss. Eller? Vi bar i alla fall ut en madrass för att test sova lite och det var kallt, vår balkong ligger nämligen i det ofördelaktiga vädersstrecket. Men vi får se, det kan bli en natt på balkongen!!

BYEBYE.

JUST NU

Håller vi på med ett samarbete med IKSU (träningsanläggning i Umeå) som fiktiv kund. Vi skall föreslå IT-stöd till vår tilldelade sektion gymmet. DÄRFÖR har jag blivit medlem på MITT IKSU och bloggar om min träning, ni kan nu läsa mitt första otroligt korta inlägg HÄR. Enjoi!!

Utlovade bilder.

Jag utlovade visst lite bilder igår natt. Här kommer några!!

Boxning med gigantiska handskar, svårt att säga vem av mig och Sara som vann, men de pratas om en fullträff från Saras håll!!


Jonas solar till max.


Alla väntar på att få veta vem årets fadder blev.

Återsparks-komittén.

Jag som gubbe (+ min cykel, yeaaaay).

AAAAAAAMMM

Ville bara meddela att vädret höll i sig och att vi slapp åskoväder ikväll. Sjukligt varmt har det varit och jag har bränt mig på axlar och armar, jättekräftan!! Ja. Idag har jag boxats med JÄTTESTORA boxhandskar på ängarna utanför skolan, de va kuUUUuUuuUUUUL. Vill även meddela att jag har varit utklädd till Glenn idag, alltså Glenn från Göteborg. Av enda anledningen av att vår tema-fest ikväll var: va på G. Det vill säga: var nåt som börjar på G. JA. Så È DÈ. HÖHÖ. Imorgon kommer bilder. HEJ DÅ.

Återspark.

Idag är det återspark!! Vi ska alltså sparka tillbaka tvåorna (undra vart?) eftersom de sparkade in oss i höstas(nollningen alltså). Det är 27 grader i solen så jag är överspeedad!!! Men förmodligen kommer det åska och blixtra i eftermiddag, om vädret nu skall följa de två senaste dagarnas överraskande prognos.

Lite sådär känner jag mig idag, förstår ni känslan?

En katt
Såhär ser Jacquelines katt ut som bor hemma hos henne, Carro och Linda. Väldigt häftiga ögon!!

Back in businessJag fick otroliga nostalgikänslor när jag upptäckte den här drycken i matäffärn häromdagen. Den där drycken som dracks på mys- och film kvällar i mellanstadiet och som man blev blå om tungan om. Jag minns också att den var en viktig ingrediens tillsammans med apelsinjuice och hallon i de alkoholfria fördrinkarna på tjejmiddagarna i sexan.

Oj oj oj, vad föväntan var hög när jag efter tio år skulle dricka den här igen.
Kan bara meddela att jag blivit äldre och att den smakar äckligt sliskigt sött. Skulle gissa på att den innehåller 60% socker samt 38% vatten och en del konstiga saker som ingen vet vad det är, små löss eller nåt som gör den blå färgen. Är det någon som var vuxen när denna dryck senast fanns på marknaden, och som minns vad de tyckte den smakade då? Det skulle jag allt bra gärna vilja veta!

Disputationsfest

Numera har min moder en ganska kool titel, filosofie doktor. Det bekräftades i fredags på hennes disputation med efterföljande fest. Här kommer lite bilder från festen.


Mor & far.

Far och mormor.

Dukningen.

Syster.

Jag.

Farmor & farfar. Farfar höll ett roligt tal om när pappa sågade av sin tumme och mamma som
vägrade gå med på att de skulle amputera den på sjukhuset, tack vare henne sydde de på den.

Tal. Skål. Drick. Tal. Skål. Drick....

Min mamma doktorn var så himla glad hela kvällen. Fin kväll.

I mormors skog

När vi var hos mormor och fikade igår passade jag och Lisa på att plocka lite vitsippor, känna på vattnet i bäcken och lite sådär.


Nu ska jag åka till Halmstad och träffa Milla och Emil!!

RSS 2.0