Övergivna platser.


Jan Jörnmark fotograferar övergivna platser...

...både i Sverige och i hela världen...

...platserna övergivs för att samhället och ekonomin förändras...

...det är en ekonomisk omvandlingspocess enligt Jörnmark. Det är väldigt fascinerande.

Bilderna är tagna från jan Jörnmarks hemsida. Ni kan läsa mer här: jornmark.se, Det finns också en dokumentärfilm på SVTplay: svtplay.se/v/2164446/k_special/glomda_platser

Jag borde kanske bli historiker.

Moneybrother.


Igår var jag och såg moneybrother. Det var mysigt, för det var en akustisk spelning. Men han förstörde min favoritlåt, synd.

Häng tvätt.Okej då, jag har inget att göra, så jag fotar min tvätt.  J har åkt till Stockholm. Men nu ska jag gå och träna. YÄÄÄ-PP.

Ta det med en klackspark.


Såhär såg mina skor ut efter helgen... Såååå, jag efterlyser alltså en klack på ca en halv cm.


För övrigt kan jag tycka att man är lite för nära sina djur när de hoppar upp i knät på en när man sitter på toa. Och, vad menar dem när dem gör det?

Den långa hösten.

Min nya spellista på Spotify. Grymt bra. Jag har den bästa musiksmaken. Definitivt.
(Klicka på kasettbandet så kommer ni dit.)

Frühstück.


God frukost! färskpressad apelsinjuice, Earl Grey te och en sån där ihoppressad macka med ost, skinka och tomat. Gott alltså.

För övrigt kan man numera nå min blogg via marrae.se. jag har en snäll vän i Umeå som köpte den domänen till mig. Thank you! Jag visste inte hur mycket jag ville ha den bloggadressen förrän jag fick den, så kan det vara.

Hög parkbänk.


Häromdagen påträffade jag och Sara den här härligt höga parkbänken. Det gick att dingla med benen, lyckan var total...kanske?

GRÄDDE!!


????????????????????????????????????????????????????GOTT????????????????????????????????????????????????????

Vimpel.
Pinsamt att man ägnar en lördagsnatt åt att sy en sådan här vimpel. Men det blev mysigt!!

Höst.


Hösten, jag ville inte att du skulle komma.

För då vet jag att vintern kommer komma efter dig och stanna minst ett halvår.
Men du kom fast jag inte ville, så jag får väl ta och hälsa dig välkommen. Välkommen!! Du är dock inte välkommen åter efter att du lämnat oss, detta är sista gången jag välkomnar dig. Hej.

Hålla tal.


Imorgon ska jag hålla tal. Eller alla i klassen skall hålla tal. Därav införskaffandet av denna bok. Mitt tal skall handla om godis, men det känns som det finns föööör mycket att säga om godis. Jag borde valt något lättare som typ: Varför beskriver man socker som sött?, eller vet ni att kanel luktar, men inte smakar? Men godis, alla älskar godis, det var allt? Eller? No, not so much. Önska mig lycka till.

Fint på något sätt.


Hemligheter sökes.

Denna helgen...


...var Milla här...

...och hälsade på mig, det var mycket trevligt! Nu är det nästan lite tomt.
Milla lekte massa med Vira, Vira fick en massa presenter och älskar sin nya glittriga rosa boll med fjädrar på.

Det blev lite partaj också, vanligtvis ser jag ut såhär.

"aj, aj kapten" sa Milla och sen gick vi ut i Norrlandsmörkret.

För övrigt hände en lite rolig grej förut när jag skulle leka med Vira. Jag skakade en av hennes leksaker så den skramlade som tusan. Vad jag hade missat var att hon var på sitt kattdass. Hon hann inte gå på toa utan blev så uppspelt av skramlandet att hon inte hann få ur sig det hon skulle inne i dasset, så dessvärre hamnade det på badrumsmattan. OJ oj stackars katt. Hon såg lite förvirrad ut. Katten har för snabb reaktionsförmåga för sitt eget bästa. Men sen gick hon och sket på riktigt och allt var frid och fröjd.

RSS 2.0