Hello.

I fredags var jag på Sannas jobb och blev plåtad av henne. Hon jobbar på en studio här i Umeå, som heter the studio. Här kan ni se lite bilder från fotograferingen: picturesquephotographic.blogg.se

Frühstück.


Dukat för två. Den andre gick inte att få liv i. Åt allt själv, gott.

Varför dumförklara?

Ibland undrar jag hur folk tänker. De kurser jag läser just nu går på distans och allt ligger alltså på webben. Det är då meningen att man ska kunna ställa frågor i ett forum om det är något man undrar. Jag undrade över ett ord som var återkommande i kurslitteraturen och frågade om någon annan visste vad det kunde betyda i just det sammanhanget. Jag fick inget svar på hela dagen. Men ikväll kom ett svar: "googla, wikipedia... finns oändliga möjligheter att ta reda på det!" Men JASSÅ??? Tror du att jag lever i en bubbla, eller har du just upptäckt google och wikipedia själv, undrar jag. Sånt här gör mig så irriterad, tror dem inte redan att jag hade provat det och inte hittat det svar jag letade efter.

På internet är folk mer anonyma vilket verkar tro att de kan bete sig hur som helst, ofta ser man folk som dumförklarar varenda en. Vad är det för sätt undrar jag? Det hade de ju aldrig gjort i verkligheten. Svara vänligt istället!!

Så, nu är jag glad igen! Nästa inlägg blir säkert trevligare!!

Utflykt.


Idag har vi varit på utflykt vid havet. Det var rätt molnigt så vi såg inte så mycket. Men vi hade fika med oss, så det var helt ok ändå!

RSS 2.0