Paket.


Detta paketet skickade jag till min vän Carro som fyllde år igår. Jag tycker det är fint att slå in paket i tidningspapper eller brunt papper och med ett sånt där snöre. Men jag undrar mest om paketet kommit fram?

gjuy4329t9i0goik9384toöäc¨b83hjdk.


Den här bilden är nåt av det härligaste jag vet!! Elina blir ofta sådär grym på kort, det är koolt o ha henne som vän då eller. Bara en tanke. Eller va?!?!?!?!?

Släpa sängar.


Detta gör jag just nu, för er som bryr er. Vädigt intressant att veta liksom. Golven är färdiglagda och när jag kom hem från skolan hade Jakob burit tillbaka alla möbler, själv?!?!? När jag frågade hur han orkade den tunga sängen, då svarade han att han hade släpat in den. Så ser läget ut. Imorgon bär det av till Ske-å på IT-dag typ.

Detta nätverkande.

Nu i vår har jag hört ungefär 1000 gånger att socialt nätverkande är det mest lönsamma för att få ett jobb. Alex Schulman pratade om det och det står i våra sociologiböcker. Idag fick jag också höra det, så jag antar väl att det ligger någon slags saninng i det. Dock tror jag att jag måste öva på det och sätta upp egna mål för mig själv. Jag började med att starta en profil på linkedin, men också på twitter. Den på twitter kan man ha ifall någon skulle googla ens namn, så har man själv länkat till en massa "intellektuella" sidor och framstår som väldigt smart i en googlesökning då twitter hamnar ganska högt upp i en sådan. SÅ:

Adda mig på linkedin: http://se.linkedin.com/pub/maria-nilsson/2b/8b2/24

och följ mig på twitter: http://twitter.com/marianilsson88

Så får vi se hur detta går!!

Lugnet före stormen.


Lite såhär ser det ut i vår lägenhet nu. Vi ska byta massa golv i veckan. Det var sagt onsdag, men imorse (tidigt) kom en hantverkare o ringde på och ville mäta alla våra golv. Han hade massa fel information, så jag antar att golvläggningen kommer bli lite waka waka. Nog om det. Denna veckan känns tuff (tuff!!!!) med massa temadagar, tentapluggning, ansökningsskrivningar, golvläggning och allt det dära vanliga. Men när man har mycket skall man tänka såhär: om jag överlever det här är jag bäst. Jag har tänkt så många gånger, och överlevt. Jag är nog bäst ändå. Näe, nu ska jag se en film och ha lite lugnet-före-stormen-mysigt.

Lördagen.


Jakob har velat ha en vuvuzela ett år ungefär. När vi kom hem var han mycket besviken för han visste inte hur man fick ljud i den.

När han hade lärt sig gjorde han flera coola cirkuskonster med den.

Sedan gick vi ca 500 meter hem till Anton och Sanna.

Att få upp limeflaskan var inte så enkelt.

Men det gick!

Fota mat.

Förrätt: thailändsk kycklingsoppa. Huvudrätt: pad thai. Musik: thai-musik. Efterrätt: thai-te och thai-kakor.

Att spela lite.

Sanna kan.

Jag kunde inte. Jakob kunde lite.

Anton kunde lite. Det var ungefär lördagen + att vi åt Chicken McNuggets på stan.

Smokie party.

 

Imorse var jag glad för jag lyssnade på smokie. Needles and pins (och sjöng med lite kanske), lyssna på den. Det kanske kommer upp en liten surprise här idag/kväll/någon annan dag. Ja vi får se helt enkelt.


New socks.


Raggsocks by mormor. Passar bra nu vill jag lova. Idag var det -22 grader och det skall hålla i sig resten av veckan, så det blir mys med varma hemmastickade sockor.

Fyra apor.

Tittut, blind, döv, stum. Istället för att gå till en riktig fotoautomat kan man kika in här: laphotocabine.com

Schweiz partaj.


Jag och Elina.

En konstig groda.

Elina & Joox.
Heeej.


Nu har jag publicerat alla bilder från Schweiz.

Disentis, Schweiz.


Joox jobbar på en pub/café/afterski.

Det heter Nangijala och de har ett jättegott te. I teet är det lime, mynta, honung och ingefära. Krossa allt lite också innan vattnet hälls på!!

Hej hej.

Hej?

Kaffepaus i backen.

Och ganska långa solpauser.

Gott é de.

Mmm.

Åka lite.

Pausa lite.

Elina pausar med öl.

Mera paus.

Ja.

Fint.

Feldschlösschen.

Lift. Det var inte så mycket snö.

Joox jobbar igen.

Elina solar och pausar igen.

Lite såhär har min vecka i alperna sett ut. Det känns bra att ha laddat batterierna. Och i Umeå skiner solen, det känns ovanligt.

Andermatt.


På ett tåg från Disentis till Andermatt i Schweiz åt fyra trötta, men glada tjejer en gemytlig matsäcksfrukost. De hade glömt kaffet och löskokt äggen. Men det gjorde ingenting för solen sken och skidsuget infann sig.

I en lift var det otroligt trångt. Men Joox hade en innovativ lösning: gå in sist och ut först.

Alperna är för vackert.

Och ölen är för god.

Jag är för charmig.

De tre vännerna... och inte Carro. Men ändå. Vi saknar dig säger vi med denna bilden.

Attenzione.

nicht attenzione.
Här hajkade joox en bit till. Jag vågade inte, det såg smalt ut. På andra sidan fick jag ett ganska gött åk. Jag är rädd för off pist, men jag ska lära mig.


To be continued...

Alps.

Lite såhär ser det ut i alperna. Sol, skidåkning och öl. Antar att det kommer upp fler bilder senare. Idag är jag ledig från åkningen och i byn är det vår. Nu ska jag sola i en solstol o dricka lila läsk. Hoppas ni alla har det lika gött som jag. Herrå!!

RSS 2.0