Fruktskål.
Idag har jag gjort en skål av en LP-skiva. Det var inte så svårt. Sätt bara ugnen på 100 grader. lägg skivan på ett glas, vänta en stund och forma sedan valfri form.

Toy camera.
Lite mobilbilder fotade i fx cameras toy cam. Det är roligt med mobilbilder, det blir alltid lite mer spontana bilder än med systemkameran.

Äntligen klar.


Nu är min apstora halsduk klar!! Men idag behövdes den väl egentligen inte, det har regnat här idag och smält och droppat. Jag röstar för att vintern håller i sig ett tag till annars kommer det göra kaos med oss här i norra Sverige. Jag har skickat in min hemtenta idag, mycket skönt. På onsdag börjar en ny kurs, i sociologi, det skall bli kul!

Drömma.

I flera dagar har jag tänkt att jag skall skola om mig till rosentapetsör om det mot alla odds är så att jag inte kommer trivas med mitt framtida yrke. Jag har tänkt att en rosentapetsör är en sådan som klär om gamla möbler och ger dem nytt liv. Idag när jag skulle googla mitt framtida yrke visar det sig att det inte finns något yrke som heter rosentapetsör. Däremot finns det tre st rosentapetserar-träffar på google. En handlar om Göteborgs-varvet, en om Lidingö-loppet. OCH hör och häpna: första träffen hittas i Kungsbacka där en verksamhet heter rosentapetsören!! Minns att jag var där med pappa en gång, när han hade specialbeställt klädda knappar till dynorna i båten. Nej, jag vet inte ens vad mitt framtida yrke heter. Och nej, det lät inte alls lika glamoröst när jag googlat fram att det enbart heter tapetserare.

Mormors tips.


När jag skrev här i förrgår att jag var vintertrött skrev mormor att man ska äta frukt. Så! Se vad jag ska äta till efterrätt!! Massa frukt! Jag vet inte varför jag inte tänkt på det tidigare, förra året åt jag massa frukt och blev piggare ju.

Nånting.


När jag satt och valde ut bilder till adventskalendern i december kom jag över denna. Jag gillar den jättemycket, så beskrivande av hur det faktiskt var på Karlstorps camping den där kvällen. Måste lära mig ta snurrande bilder på riktigt.

Men åh.

Men åh till...

...att upptäcka bra band när de lagt ner, tex detta: Dunno.

...att jag inte blev antagen till utlandsstudier utanför Europa. Men nu ska jag ge mig tusan på att få någonstans i Europa istället, sådeså! Revansch!

...att kursen vi läser nu känns alldeles för lätt.

...den här vintertröttheten inte går över, jag är så trött så jag dör, typ.So long fellas.

Liten förfest.


Fin kombination.

Schkawl.

Vi lekte någon lek och jag bestämde att man skall dricka upp-och-ner-på.
Hej då.

Spela.


Igår var Ola här och åt middag, vi spelade lite geni advanced typ.

Ola.

J hade bara buckliga folköl, jag fick öppna min med en konservöppnare.
I hockeyspelsturneringen var jag sämst, som vanligt.

Vira och garnet.


Jag skulle tagit kort när hon gick runt med garnet i munnen, men jag var för långsam. Sedan hittade hon något annat roligt att leka med.

Jag har bokat resa till Schweiz förresten! Jag ska hälsa på en vän som jobbar i en bar i en skidort och jag ska åka massa skidor! Yeay!! Avresa: 31 januari.

En till plåtburk.


Jag har köpt en till plåtburk från Tradera. 10 kr kostade den.

Jag förvarar havregryn i den, då blir det enkelt att laga gröt på morgnarna.

Den är också av det Danska märket IRA.

Risk för snöras, istappar.


Jullov.


Solnedgång i Varberg.

Jag och Carro hälsade på Emil..

...och Milla och Mattias

Anna och Martin bjöd på middag en kväll, det blev Hannas recept på lax med massa fetaost och ugnsstekt potatis.

Anna.

Vi lekte galenpanna. Min var ganska svår att lista ut, men ganska lätt när de andra började sjunga "på tisdag, på torsdag, på tisdag, på torsdag".
Sen bjöds det på efterrätt. Grekisk yoghurt med flytande honung och valnötter.

Plåtburk.


Den här fyndade jag på Myrorna i Halmstad.
Den är av märket IRA som är danskt. Jag ska nog förvara kakor i den. Fast jag vet inte om jag kan förvara kakor, jag skulle nog äta upp dem på en gång.

Bildregn från nyår.


Värdparet Anna och Martin.

Lite förrätt och sånt.

Jag och Bob.

Martin var stilig i en fluga som Anna sytt.

Haha, ja?

Tittut!

Dance, dance med Hanna.

Lite såhär såg det ut emellanåt.

Eller såhär. Innan tolvslaget.

Anna hittade ett par snowjoggings med broddar, hon var nöjd. Det var en mycket lyckad kväll, men tiden gick alldeles för fort. Jag hade med mig min vinflaska hem, jag är fortfarande förvånad, det har nog aldrig hänt innan.

RSS 2.0