Bättre bilder

Hey kära blogg.
Jag har startat ett Flickr konto så att ni kan se mina bilder i bättre kvalitet.
YEHOO!!

Har inte lagt in så många bilder ännu, men det kommer mera.
Klicka här för att komma dit.

Bye.

LaserpennaLaserpenna+två läskiga människor=den här bilden.

Korridorsliv

Såhär är det att bo i korridor:
Jag kommer hem från skolan, upptäcker att toalettpaperet är slut. Men jag behöver inte gå och köpa eftersom min granne har, och jag kan låna en rulle. Yes! Jag lägger mig i sängen för att vila bort min huvudvärk, efter en minut börjar grannen nedanför eller ovanför (oidentifierbart) att spela dödsmetall med en bas som får mina möbler att skaka. No! Jag ger upp och knackar på grannen som bor vägg i vägg. Hon hör också oväsendet, vi bestämmer oss för att gå upp en våning för att ta reda på vem det är som förstör våra liv. En våning upp är det enbart en person hemma som är "oskyldig" till ljudet. Jag går ner igen för att slänga ihop lite mat. Som vanligt har en av grannarna ställt sina rester i en kastrull. No! Men jag får lov att äta av resterna. Yes! Min matlagning sammanfaller alltid med utbytesstudenten i korridoren, som har ännu en historia om iransk mat. No! Men jag fick smaka, så jag antog att jag överlevde. Yes! Sedan kommer ytterligare en granne ut i köket för att klaga på sitt hemska skolarbete. Hon börjar snart dammsuga överallt och är sjukligt pedantisk. No! Men hon erbjuder mig låna hennes dammsugare. Yes! Väl inne på mitt rum skakar möblerna fortfarande. När jag precis har letat upp numret till jouren som min hyresvärd gett mig för högljudda grannar är det som om grannen känner på sig att något är i görningen. Han stänger tvärt av sin musik. Vad fan?

Alltså: fördelar och nackdelar med att bo i korridor.

Svårt att vara seriös


Det är svårt att hålla allt på ett seriöst plan när man ska ha pojkvännens pappa och flickvän på middag.
Som tur var hade middagsgästerna med sig en flaska vin, som inte smakade saft.


God natt.

Kvällspromenix


Firar
OJ, vad god! Mycket godare än vinterchokladen. Hade de bara skippat Ingefäran och nejlikan i vinterchokladen hade den förmodligen också varit "OJ vad god!".
Too bad.
Helt oväntat klarade jag tentan. Därför firar jag med choklad. Grattis till mig.

Hej då.

Skumma skrivsalar

Idag hade jag min första tenta (som för övrigt gick sådär).
När jag satt i skrivsalen och funderade fick jag syn på en klasskamrat som satt i en inglasad liten bur.
Jag tänkte att han kanske hade fuskat, så att han liksom fick sitta i karantän eller något i den stilen.

Tills jag ser att han röker. De har alltså en kvadrats rökrum i skrivsalen.
Någon som röstar för att det inte var konstigt?Nu: How I met your mother.

Elajnschki is going to London

E ska besöka London imorgon och en vecka framåt! Vilket betyder att vi kommer få en update om vilka stammisar som hänger kvar på puben vi jobbade på. Är man stammis så är man, så det borde ju betyda att man hänger kvar på samma ställe, eller? Det återstår att se.
Ser fram emot att höra om Jimmy, Chess (Linkoping,Linkoping), Tony the fish, Pete"the Envelope" Pete "My ex-girlfriend was from Sweden" "You want to go with me to Monte Carlo"(vad hette han?) samt Kenny, Laura och Liam ggr 2.

Halloween 2007. E har spindelnät och en spindel i håret.


Hoho. BYE. Jag har tenta imorgon.

RSS 2.0