Internet på toa

Idag kom jag på vad jag saknar mest med att vara hemma. Det är att vi har trådlöst internet där, så att jag kan ta med laptopen på toa. Min internetkabel i studentrummet är dessvärre för kort. men jag kan nästan se TV:n från toa här, och det är ju inte helt fel heller. (tyvärr kommer jag inte lägga upp någon bild på detta, då det känns aningen privat).

Goooooooood nignt.

Hey, I put some new shoes on.Nya skor. OH Yeah. Varma är dem också. Min vän C har med såna fast svarta, om du har dem kvar??

Tjing.

Cykelreperatören Alvar

Hej kära blogg, och ni 6 personer som tålmodigt går in här varje dag!! (tack).

Imorse var jag i god tid till grupparbetet som skulle påbörjas halv tio. Min plan var att cykla ner till skolan, vilket gjorde mig glad eftersom jag inte kunnat cykla på tre veckor för att jag haft punka på bakdäcket, tills igår då det äntligen blev fixat.
Jag använder ett "externt" lås till min cykel eftersom orginallåset rostat och inte går att låsa, dessutom hade en nyckel rostat fast i låset, då cykeln stått orörd i flera år.
Imorse har någon(?) alltså på något sätt(?) låst det här orginallåset och tagit ut cykelnyckeln. Hur är det möjligt? Den här nyckeln har suttit som svärdet i stenen för de som prövat att få ut den. Och varför låser man en cykel? Brukar tjuvar inte göra tvärtom, bryta upp lås? inte låsa dem? Jag har en teori om att cykelreperatören Alvar sprejat lite mirakelsprej i låset så att det funkade igår. Allt är Alvars fel. Så ser jag det. Det var inte mitt fel, alls?


Min cykel, vid namn Crescent white lady innan däckbytet och innan tjuvlåsningen.

BYE.

Punka

Min cykel har fått punka, den står här utanför och ser dyster ut. Jag orkar inte göra något åt det. Jag har hittat en genväg till skolan, det tar 10 minuter kortare att gå den nya än den gamla. Great mate.

Hösten

Nu är hösten här, snart kommer det snö. Då kan man inte cykla. Blä.Kinabron.


Finn ett fel!


S på Kinabron.


Tjo.

Åre

J och jag har varit i Åre.Bye.

RSS 2.0