Skynda fynda.

Idag har jag varit på en loppis i stan. Den är fullpackad med grejer, men om man tittar riktigt noga kan man hitta sina fynd. Som den här burken, som kostade 15 kr och är dansktillverkad av märket IRA. Eller som Ola som hittade ett köksbord och fyra stolar för ett mycket överkomligt pris. Mycket nöjd.

Midsommarafton.

Jag befinner mig allt som oftast på den plats i Sverige där det är som sämst väder, så även på midsommarafton i år. Men trots det dåliga vädret hade vi en fin midsommar med massa mat, nubbe och vänner. Så man ska inte sura över vädret kan jag tycka.


Ola var en glad hest.

Himlen blev helt svart, men ändå sken solen. Mycket märkligt ljus.

Alla försökte lösa Rubiks kub. Men Ola kan alla knep och kan lösa den hur tillsnurrad den än är. Twisted backflip och vad alla moves hette.

Marcus.

Jag och J.

Pat in a hat.

Bläää!!

Hoppas alla hade en grymt glad midsommar!!Grattis.

Grattis på födelsedagen älskling!!!
Musik i juni.


Klicka på bilden för att få upp min junilista på spotify. Öh, junilistan, öhö.

I all ära.

Idag har vi ätit hela dagen, typ. Samtidigt som vi tittat på bröllopet. Lite halvt i alla fall. J gav upp innan de hann säga ja och jag gav upp precis efter, sen körde de ju tusen repriser på ja-sägandet.

J var sjukligt sugen på vattenmelon, det ledde till en 6 kg klump av massa vatten och melon. Men mest vatten. Eftersom den hör till gurkväxter skulle jag tippa på ca 99% vatten, jag skulle också tippa på att det är därför J gillar det så mycket, han älskar nämligen gurka. Han gillar alltså svaga smaker med myckert vatten. Det är hans grej.
Moahaha, jag fick våfflor med blåbärssylt. Gott nåå såå jääävulst!! Som man säger i Norrland.

Här har ni ett annat inlägg om våffelätande.

God kväll!!

Kung PavalångkalsongOm man vill läsa mer om kung Chulalongkorn och hans Sverigebesök kan man gå in här.

En vecka i hemtrakterna.


Hej hej Halmstad!!

Jag hälsade på Milla och Mattias och Emil som var jätteglad!! och katten Polly såklart.

Vi åt sill och potatis och vattenmelon.

Dagen efter hälsade jag på Elina som tillfälligt också bor i Halmstad.

Vi drack vin i hennes fönster, mys. Hon lärde mig även att virka, vilket har gått "bra" (fråga J).

Peaceful wine kan denna bilden få heta.Allt dokumenterades dock inte när jag var hemma.
Nu är jag på plats i Nörrland igen och på mitt nya jobb!! AAHH, det är läskigt, men kul!!

Sista veckan i Umeå.


Såhär såg det ut i Umeå när vi höll på att packa och städa.

Här springer J för han har just slängt femtioelva soppåsar.

Sara och Christine på en drinkkväll med tjejerna i klassen...

Anna och Lovisa på samma drinkkväll.

Det var det. Nu är vi i Östersund och idag blir det kyckling inlindat i bacon med färsk pasta till middag, för vårt dygn är felvänt och willys är billigt.

Tudiloo!!!

LokalkändisIdag hade vi redovisningen på momentet tillämpat IT-projektarbete, där vi hade IKSU (Umeås träningscenter) som fiktiv kund. Jag redovisade för 50 personer och överlevde, men jag fick också vara med på Informatiks framsida. Här kan ni se hela artikeln.

På bussen

När jag åkte hem från stan nyss (efter öl, drink och nacho kväll på en pub med tjejerna i klassen som ett slags hej då innan sommaren) (<----lång mening inom parentes)(jaja) hörde jag en skum stämma där bak i bussen. Då tänkte jag att jag skulle välja att sitta i främre delen av bussen eftersom jag inte orkade med en "läskig och skum stämma". Men snart visade det sig att jag inte skulle valt den främre delen heller för där kom det hela tiden vindpustar med svett. Min lösning var att sätta på musik på hög volym och hålla för näsan. (Nej, det finns ingen mening med detta inlägget om man inte håller med om att människor som åker buss kan vara sjukt dryga och störiga och borde duscha!!!)(<----för lång parentes igen)(jaja).

Som kompensation får ni en bild från häromnatten när Sara och Co. följde mig hem:RSS 2.0